Makbule Hanım Anaokulu


Vizyon: -İstiyoruz ki… Erken çocukluk dönemindeki çağ çocuklarının tümünün okul öncesi eğitimden yararlanmalarını sağlamaktır. -İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. -İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. -İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. -İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. HER ŞEY GELECEĞİMİZ İÇİN

Misyon: Biz Makbule Hanım Anaokulu olarak; bütün öğrencilerimizin etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, nitelikli, kendine güvenen, başkalarına saygılı, işini seven bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara çağın gelişen teknolojisine cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak; Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirmeye çalışan , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ,çağdaş ,düşünceli insanlar yetiştirmek. Zorunlu ilköğretim çağına girmemiş çocukların eğitimine yönelik ; Eğitim programlarını eğitim araç ve gereçlerini hazırlamak .Çocukların gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşebilmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek. Eğitim ortamlarını geliştirmek , gerekli donatımı sağlamak ve diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmak, BİZ BUNUN İÇİN VARIZ.

Başarılar: Akıl Zeka Oyunları Dörtyol 2.liği İlk Kurşun Resim Yarışması Dörtyol 3.lüğü Öğretmenler Günü Resim Yarışması Dörtyol 1.liği Dörtyolun Kurtuluşu Resim Yarışması Dörtyol 1.liği 12 Mart Mehmet Akif´i Anma ve İstiklal Marşı´nın Kabulü Resim Yarışması Dörtyol 2.liği

Saatler: 08.00-16.30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Tüm servislerin okulumuza ulaşım hizmeti bulunmaktadır. Okulumuz Dörtyol Devlet Hastanesi, Mehmet Akif Ortaokulu,Mehmet Akif İlkokulu Orman Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü, İlk Kurşun Parkına ve E-5 karayoluna en fazla 5 ndk yürüme mesafesindedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Sağlıklı Yaşam etkinliklerimiz kapsamında sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: ErkenSTEM ve KOdlama Eğitimi çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Gönülden Gönüle Oya Köprüsü Projesi (e-Twining) Tarım Uygulama Bahçesi Okul Müzesi Projeleri yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 200 kontenjanımız bulunmaktadır.

Telefon - 3267133504 5317356875

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://dortyolmakbulehanimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Numune Evler Mahallesi Serhat Sokak No7 Dörtyol/Hatay

Öğretmen :12
Öğrenci :209
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :608
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Dörtyol Devlet Hastanesi, Mehmet Akif Ortaokulu,Mehmet Akif İlkokulu Orman Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü, İlk Kurşun Parkına ve E-5 karayoluna en fazla 5 ndk yürüme mesafesindedir.

Adres - Numune Evler Mahallesi Serhat Sokak No7 Dörtyol/Hatay

Ulaşım Okulumuza dolmuş, taksi ve şahsi araçlarla ulaşım çok kolaydır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez